Uusi talotoimittaja löytyi ja jouluksi kotiin!


Pari viime viikkoa oli uskomatonta stressin aikaa! Selvittelimme korvausasioita vakuutusyhtiön  kanssa, pyysimme tarjouksia ja pohdimme. Vakuutusyhtiö ei korvaa mitään kahteen kertaan, joten osa Omatalolle maksamistamme on nyt menetetty. Onneksi saimme vakuutusyhtiön aikaisemmin muuttamaan päätöstään korvausten alentamisesta liedellä olleen pellin vuoksi. Näin ollennemme ole taloudellisesti katastrofitilanteessa. Meille selvisi,  että monikin talotoimittaja pystyisi rakentamaan vastaavan talon.


 Olisimme voineet vielä saada tilaamamme elementit Omatalolta kohtuuhintaan ja melkein lähdimmekin rakennuttamaan taloa loppuun omin päin. Laskimme ja selvitimme ja lopulta tulimme siihen tulokseen, että ei ole vaivan stessin ja takuiden menettämisen arvoista rakennuuttaa taloa loppuun asti itse. Kustannussäästöt eivät lopulta olleet merkittäviä verrattuna Jukkatalojen meille tekemään tarjoukseen. 

Niinpä sunnuntaina löysimme itsemme taas ostamasta talopakettia. Jukkatalo aloittaa rakentamisen jo tehdyille perustukselle huhtikuuussa ja talosta tulee kutakuinkin samanlainen kuin suunniteltiin. Parvekkeen jätimme pois kustannussyistä ja sen tarpeettomikseen vuoksi. Näillä näkymin pääsisimme muuttamaan marraskuun alussa. Eli siis jouluksi kotiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogin alku

Rakennus alkaa ja muutto uuteen varakotiin edessä

Miten kaikki tapahtui