Rakennus alkaa ja muutto uuteen varakotiin edessä

 


Meillä alkaa maatyöt uutta taloa varten tänään! Rakennuslupa on vihdoin kädessä ja uuden talon elementit toimitetaan tammikuun lopussa.


Olemme valinneet pintoja taloon RTV:n ja Topi keittiöiden kanssa. Täytyy sanoa, että ammattilaisten kanssa valinta on pyörryttävää. He tuntuvat heti näkevän, mikä sopii yhteen ja itsellä on kyllä vaikeaa hahmottaa kokonaisuutta, kun niitä ei konkreettisesti näe. Silti luulen, että teimme hyviä valintoja. Kammoksumiani puun näköisiä laminaatteja on nykyään yllättävän luonnollisen näköisiä. Mutta kaipaamiamme kirkkaita tai ruskansävyisiä värejä esim. laattoihin ei ole oikein saatavissa. Onneksi oli harmaiden lisäksi muutamia ruskeita vaihtoehtoja satavissa.


Edessä on myös muutto uuteen väliaikaiskotiin. Nykyinen kotimme myydään, joten joudumme muuttamaan tästä. Olemme jo onneksi löytäneet uuden asunnon. Hyvänä puolena sinne saa ottaa lemmikin. Saamme siis ehkä kaipaamamme uuden kissan. Sijainti on nykyistä asuntoa huonompi, mutta toisaalta koti on uusi kerrostalo. Vaikka pidän vanhojen talojen tunnelmasta, tässä elämäntilanteessa en kaipaa yhtään lisää tehtävää esim. pihatöiden ja reistailevien kodinkoneiden muodossa!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogin alku

Miten kaikki tapahtui