Talotoimittajamme meni konkurssiin

 Meidän talohankkeemme on taas vaihteeksi vastatuulessa. Vuoden vaihde meni muuton merkeissä. Oli paljon hommaa, mutta siitä selvittiin. Muuton loputtua satuin lukemaan illalla uutisia ja huomasin järkytyksekseni talotoimittajamme menneen konkurssiin.


Käytännössä emme vielä oikein tiedä, mitä tämä meille tarkoittaa. Onneksi olemme maksaneet talotoimittajalle vain rakennuskuvat ja perustukset. Nämä meillä on, eli rahaa ei ole jäämässä konkurssin tehneeseen yritykseen. Nyt toivomme, että saamme vielä tilaamamme elementit, joiden piti saapua kahden viikon kuluttua. Jos emme saa, toivomme että joku muu talotoimittaja pystyy tekemään meille elementit meidän talon kuvien perusteella. Kalliimmaksi tämä tulee kuitenkin kuin alunperin ajateltiin ja emme varmasti ole 9 kuukauden sisällä uudessa kodissamme kuten suunniteltiin. Nyt vaan odottelemme. Onneksi uusikin vuokrakoti on ihan mukava. Alkuviikosta saamme tietää lisää, kun talotoimittaja ottaa meihin yhteyttä.   


Toivon vain että talomalli ei mene ihan uusiksi, koska olen jo kiintynyt meidän tilaamaan talopakettiin enkä jaksaisi uutta taistelua rakennusluvasta kaupungin kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogin alku

Rakennus alkaa ja muutto uuteen varakotiin edessä

Miten kaikki tapahtui